Sidan är ledig, vill du nyttja den?

    Byggd av:
    S.E.O Partner Sverige AB
    Franzéngatan 30
    112 16 Stockholm
    Tel: 0735566964(Lämna tom)

Experter på Badrumsrenoveringar

foretagsbloggar.nu


Facebook

RSS

Renovering av våtrum

8 Jun 2021

Våtrumsrenovering Nyköping

Varmt välkommen hit till oss på Badrumsrenovering Nyköping, vi är experter på våtrumsrenoveringar i Nyköping och erbjuder en helhetslösning till våra kunder.
Vi ser till att den enda firman du behöver ha kontakt med är med oss och vi sköter allt arbete som behövs för att renovera ditt våtrum.

Vi ser oss själva som badrumsentreprenören som lyssnar på våra kunder och uppfyller de drömmar som våra kunder har för sina badrum.
Alla förslag, idéer och visioner som är möjliga att förverkliga.
Vi är den rätta firman att välja då vi ser till att arbetet blir precis som det var tänkt.


Vi har lång erfarenhet av våtrumsrenoveringar

Då vi har en lång och gedigen erfarenhet av att bygga och renovera våtrum, har vi även fått väldigt goda referenser från våra tidigare kunder.
Dock är det inte det enda vi erbjuder våra kunder som säkerhet på att arbetet utförs på ett korrekt sätt i enlighet med alla branschstandarder.

Badrumsrenovering Nyköping erbjuder alla kunder en 10 års garanti på det arbete vi utfört.
Det betyder att vi garanterar att det inte finns några fel gjorda och att badrummet är garanterat problemfritt.

Det är otroligt viktigt att man som kund kan känna sig trygg över att badrummet byggs på ett säkert och tryggt sätt enligt alla standarder.


Hur går en badrumsrenovering till?

Vi på Badrumsrenovering Nyköping är måna om att förverkliga de drömma och visioner som våra kunder har med sitt badrum.
Därför börjar vårt arbete för att säkerhetsställa att kunden får sin vision uppfylld, redan vid vår första kontakt och då oavsett anledningen till kontakten.

Vi vill se till att våra kunder är nöjda med slutresultatet och att de får all information som krävs för att det ska bli perfekt.
Oavsett om det är en fri offert eller information om ROT-avdraget som föranlett kontakten, ser vi till att du får precis det du behöver.


Fri offert hos Barumsrenovering Nyköping

Gäller det en fri offert, kommer vi gemensamt att gå igenom de förutsättningar ditt badrum har och därefter är vårt arbete att lyssna på vad du vill ha utfört.
Dina förslag, idéer och visioner är det vi ska omvandla till ett badrum som uppfyller allt det du vill ha.

Därför är det väldigt viktigt att du som kund berättar precis hur du vill att det ska bli för att vi gemensamt ska känna att vi har samma bild av badrummet.
Därefter kommer vi att ta fram en offert, med både kostnadsförslag och informationen om hur lång tid arbetet kommer att ta.


Vi kompromissar inte med kvaliteten

En badrumsrenovering är inte ett arbete som kan stressas, därför kommer vi att utföra arbetet i enlighet med den tidsplan vi lagt upp.
Vi kommer inte kunna utföra arbetet snabbare, då risken finns att det påverkar kvaliteten på det utförda arbetet.

Något vi inte är villiga att riskera, då vi vill att allt vårt arbete ska hålla den högsta möjliga standarden.
För att få reda på vad ens badrum kommer att kosta att renovera och hur lång tid arbetet kommer att ta bör man ta kontakt med oss för att få en kostnadsfri offert.